Julibakka - Utsikten

Julibakka - Utsikten

Boligtomter med panoramautsikt over Randsfjorden, Røykenvika og Brandbukampen.


Prosjektbeskrivelse

To boligtomter med fantastisk beliggenhet i Julibakka og panoramautsikt over Randsfjorden, Røykenvika og Brandbukampen. Veletablert boligområde i rolige og barnevennlige omgivelser. Kort avstand til meget gode bademuligheter på Ulsnestangen og båthavna i Røykenvika. Brenneriet Cafe & Restaurant og Cafè Oscar II(om sommeren) ligger i nærområdet med matservering på dagtid og alle rettigheter på kvelden. Her kan man også legge til med båt.

Beliggenhet

Tomter beliggende i Julibakka med fantastisk utsikt over Randsfjorden, Røykenvika og Brandbukampen. Veletablert boligområde i rolige og barnevennlige omgivelser. Kort avstand til meget gode bademuligheter på Ulsnestangen og båthavna i Røykenvika. Restaurant Brenneriet og Cafè Oscar II (sommertid) som ligger i direkte nærområde med åpen matservering og alle rettigheter på kvelden. Her kan man også legge til med båt. Turistbåten "Haud" har anløpshavn i Røykenvika og byr på båtturer på Randsfjorden. Julibakka ligger ca 3 km unna Brandbu sentrum med restauranter, idrettsplass/hall og forretninger. Det finnes et meget godt skiløypenett i direkte nærområde. Løypenettet strekker seg blant annet til kretsens barneskole Fredheim. Det er ca. 7 km. til togstasjon med meget god forbindelse til Oslo og Gjøvik. Pendlere har også mulighet for å benytte tilrettelagt pendlerbuss. Ca. 45 km til Gardermoen og ca. 70 til Oslo.

Adkomst

Følg riksvei 34 fra Brandbu sentrum nordover mot Dokka/Fagernes. Ta av til venstre ca 1,5 km etter Brandbu sentrum. Følg deretter veien til høyre over en liten bro. Hold til venstre i krysset etter denne og hold veien Julibakka i ca. 1,5 km. Tomtene kommer opp på høyre side av veien.

Tomten

I Utsikten boligfelt beliggende i øvre del av Julibakka, har vi for salg 2 tomter, begge med fantastisk utsikt over Røykenvika, Brandbukampen og Randsfjorden som utgjør et av Hadelands vakreste kulturlandsskap. Landsskapet i Røykenvika er godkjent som kulturlandsskap med nasjonal status. Vestvendte, lett skrånende tomter som krever tildels lite opparbeidelse.

Diverse

Bredbånd fra HEBB er foreløpig ikke ført opp til Julibakka-området, men det er lagt klart for fremtidig tilkobling om ønskelig.

Vi gjør oppmerksom på at bildene i prospektet er tatt fra nærområdet og at ikke alle har direkte tilknytning til tomtene.

22_2059320066
22_704081486
22_962292956
22_1131405337
22_1718488634
22_388870600