Vestbygda

Vestbygda

To flotte boligtomter på Harestua. Meget gode sol og utsiktsforhold.


Kort om eiendommen:

To fine boligtomter i Vestbygda med gode sol og utsiktsforhold. Tomtene ligger i et hyggelig område med spredt boligbebyggelse. Veg, vann og avløp i området. Tomtene er hhv 1228 og 859 kvm.

Beliggenhet:

Tomtene har flott beliggenhet med fint utsyn og gode solforhold.

Det er meget gode friluftsmuligheter i nærområdet med bl.a oppkjørte skiløyper i Nordmarka og Romeriksåsen, samt lysløyper på vinterstid. Sommerstid flotte tur- og sykkelmuligheter og badestrand ved Harestuvannet. Meget aktivt idrettslag og sykkelklubb. Harestua har et helt moderne idrettsanlegg med kunstgress fotballbane. Ny idrettshall, Harestua Arena, er under bygging og skal stå ferdig i 2016. Ca 5 min i bil til dagligvare/post, bank, barnehager, skoler (1-10 trinn), byggevareforretning, møbelforretning, frisør, tannlege, helsestudio og nytt legesenter/fysioterapi.

Kjøretid til Oslo 45 minutter, og til Gardermoen 35 minutter.

Følgende er sakset fra Lunner kommunes hjemmesider: "Lengst syd i Lunner kommune ligger HARESTUA tettsted.

Lunner kommune er den sydligste av kommunene i Oppland fylke og tilhører regionen Hadeland, som består av kommunene Gran, Jevnaker og Lunner. Lunner kommune har grense mot kommunene Oslo, Nittedal, Nannestad, Ringerike, Jevnaker og Gran. Innbyggertallet i Lunner er pr. 1. januar 2013 - 8880 mennesker.

Avstanden til Oslo er 45 km. Avstanden til Gjøvik er 77 km. Avstanden til Gardermoen er pr. i dag på 30 km. Kommunen er en typisk pendlerkommune hvor ca. 50% av arbeidstakerne arbeider utenfor kommune. Den største strømmen av dagpendlere går til Oslo, men en økende del går også til Gardermoen hovedflyplass.

Det er et allsidig og aktivt kulturtilbud i kommunen tilknyttet frivillige lag og organisasjoner. Det finnes rikelig med utfartsmuligheter både på sommer og vinterstid, med ca. 200 km maskinpreparerte skiløyper og gode sykkelveier i Nordmarka mot Oslo, og Øståsen/Romeriksåsen mot Nannestad.

Det finnes et utall av fiskevann. Kanoutleie ved Harestua Kro. Det finnes mange vakre rasteplasser og badeplasser ved Harestuvannets østre side."

Adkomst:

Ta av fra rv 4 mot Harestua, følg skilting mot Vestbygda. Følg Vestbygdvegen oppover i ca 600 m til Hasskaubakken tar av til venstre. Følg Hasskaubakken oppover i ca 200 m og hold høyre. (4 avkjøring til høyre). Tomtene vil bli merket.

51_1672791654
51_1334531152
51_779744674
51_1304039034