Klebersteinsveien

Klebersteinsveien

Sjelden mulighet! 5 fantastiske utsikttomter på toppen av Bergermarka til salgs fra kr. 1 190 000,-


Kort om eiendommen

Nå har du mulighet til å skaffe deg en av de flotteste tomtene på Jevnaker! Tomtene i Klebersteinsveien ligger på toppen av Bergermarka med fritt utsyn over Nordmarka, Randsfjorden og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier og skiløyper rett utenfor døra, samlingsplass med gapahuk og lekeplass likeså. Kort og trygg skolevei for barna. Tomtene ligger sørøstvendt med mye soltid.

Beliggenhet

Bergermarka ligger sentralt på Jevnaker med åpent landskap og god utsikt mot Randsfjorden, Nordmarka og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier ut i skog og mark finner du rett utenfor husveggen. For de minste barna som skal i barnehage eller 1-4 skoletrinn er veien kort og trygg ned til Bergebakken skole. De litt større barna tar veien videre til Jevnaker Skole med kunstgressbane og idrettshall.

Om sommeren frister Randsfjorden med Nordens største utendørs vannpark, fine strandsoner med trygge bademuligheter og Randsfjordfestivalen. På Jevnaker er det et aktivt idrettsmiljø og du kan velge i det meste. Det er gangavstand til Jevnaker Stadion og idrettshall. Om vinteren er det skøyteis på stadion og lysløype for langrenn er også i umiddelbar nærhet.

Bergermarka er kjent for godt naboskap og et fint miljø. Ringerike og Hønefoss ligger bare 10 km unna og en tur til Oslo er unnagjort på en time.

Bergermarka ii 1
Bergermarka ii 4
Bergermarka ii 3
Bergermarka ii 2