Grindakerkollen

Grindakerkollen

Byggeklare boligtomter, beliggende i kulturlandskapet i Tingelstad. Utsikt mot Randsfjorden og gode solforhold.


Tomteområdet ligger landlig, rolig og meget solrik til med flott utsikt over kulturlandskapet. Det er lett adkomst til offentlig vei og kort avstand til de fleste fasliteter i nærområdet, som skoler, butikker, turmuligheter og Randsfjorden.

Tomtene er opparbeidet med veg, vann og avløp - så her er det bare å sette i gang! Velkommen på tomteområdet for en omvisning, på egenhånd eller etter avtale med megler.

Standard

Tomtene er i hovedsak opparbeidet med gress (eng) og stort sett alle tomtene har stabile grunnforhold med kort vei til fjell.

Det er opparbeidet vann, avløp og strøm fram til alle tomtene. Infrastrukturen på vann og avløp er privat og eies av tomteeierne i fellesskap.

Fylkesvei 240 er offentlig, men inne på feltet er vegen privat og kostnader knyttet til vedlikehold deles på brukerne.

Se vedlagte vedtekter for velforeningen.

Inne på boligfeltet er det etablert nye veier fram til alle tomtene som er klargjort for asfaltering på fellesvei. Det vil bli etablert 3 stk friområder på tilsammen ca 3 mål, ihht tegning/skisse. Samtidig som det vil bli opprettholdt sti rundt eksisterende eiendom for prestebolig.

Fellesarealet på tomteområdet har gnr 110, bnr 93. Når alle tomtene er solgt blir området overført til tomteeierne med lik ideell andel hver. Det vil dog bli inngått en særavtale for tomt B3 for en liten del av fellesarealet som skal tilfalle denne tomten.

Det er piktig medlemsskap i Gubberud velforening. Alle tomteeierne betaler hver sin andel til vedlikehold av veiutgifter. Denne foredeles ihht vedlagte vedtekter.

Beliggenhet

Ni solrike utsiktstomter beliggende i et flott område med rikt kulturlandskap ca 3 km sørvest for Brandbu sentrum. Åpent landskap med spredte landbruksarealer. Fine turmuligheter i nærområdet sommer som vinter.

Brandbu er et hyggelig og rolig tettsted i Gran kommune. Det er ca. 3 km til vakre Randsfjorden med badestrender og båthavn. Brandbu sentrum har butikker, restauranter, treningssenter, treningshall, fotballbane, friidretts/skøyte-bane og kino. Brandbu Ungdomsskole ligger her. Eiendommen tilhører Fredheim skolekrets.

Det er ca 50 min. kjøring til Gardermoen og i overkant av 1 times kjøring til Oslo. Togstasjon på Jaren, ca 8 km. med god togforbindelse til Oslo (reisetid med tog er ca 1 time og 15 min). Express-busser fra Brandbu som går til/fra Oslo er også godt tilrettelagt for pendlere. Det er ca 7,5 km til Gran sentrum.

Meget gode friluftsmuligheter med skiløyper, turstier og båtliv i nærområdet. Ca 15 min kjøring til meget snøsikre Lygnasæter med stort løypenett for langrenn og skiskyting.

Grindakerkollen1
Grindakerkollen2
Grindakerkollen3