Jarenstranda

Jarenstranda

Gran - 4 sentrale eneboligtomter ved Jarenvannet med gode solforhold.


Fasiliteter

Bilvei frem

Bredbåndstilknytning

Kabel-TV

Offentlig vann/kloakk

Utsikt

Fiskemulighet

Turterreng

Beliggenhet

Tomtene har en fin beliggenhet i et naturskjønt og åpent kulturlandskap på vestsiden av Jarenvannet, ca. 1 km nord for Gran sentrum. Området er et eldorado for friluftsmennesker med kort vei til gode tur- og rekreasjonsområder som kan benyttes hele året.

Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, treningssenter og svømmehall, med mer. Gran I.L har idrettspark som består av to store kunstgressbaner med undervarme, en 7-er bane og en fotball-binge. I tillegg er det to tennisbaner, sandhåndball- og sandvolleyballbane, samt løpebane med tartandekke.

Området der tomtene ligger er tidligere areal tilhørende småbruket Jarhaug. Tunet vil fremdeles bestå, låven er innredet med to leiligheter og det planlagt ytterlige to i samme bygget. Foruten eneboligtomter er 3 større tomter avsatt til konsentrert småhusbebyggelse. Av disse så er det tomten lengst mot vest som vil bli først utviklet. Selger av området ønsker å legge til rette for at området blir utviklet til et godt, variert og barnevennlig boligmiljø - med boliger tilpasset de fleste behov.

BESTILL PROSPEKT: http://www.dnbeiendom.no/autoprospekt?source=finn&objectid=93502318

Beskaffenhet

Tomten: Tomtene er fra ca 857 kvm til 923 kvm. Terrenget for tomt 4,5 og 6 er relativt flatt til svakt skrående, noe mer skrående terreng mot øst på tomt 3. Oppgitte tomtearealer kan avvike ved endelig oppmåling uten at dette gir merkostnad eller fradrag i kjøpesummen.

Selger bekoster og søker fradeling og matrikkelbrev for tomtene. VEI, VANN OG AVLØP: Frem til tomtene blir det opparbeidet vei, asfaltering vil bli bekostet av selger senest skje innen 3. kvartal 2019. Vann- og avløpsledninger vil blir ført innen for tomtegrense.