Panaoramavegen

Panaoramavegen

Store tomter med unik beliggenhet, Bleiken på Brandbu. Nydelig utsikt mot Randsfjorden.


Innhold

Nyt solen, freden og utsikten over Randsfjorden i naturskjønne omgivelser på Bleiken.

Priser fra 470.000,- - 700.000,-

Store tomter i størrelse fra 1,3 mål til 3,5 mål. Standard:

Se egen hjemmeside: www.Bleiken.net

Beliggenhet

Tomteområdet ligger på Bleiken, kun 7 minutters kjøring fra Brandbu sentrum. Det er ca 200 meter til Bleiken stasjon som har gode togforbindelser til Gjøvik og Oslo.

Alle tomtene har flott utsikt mot Randsfjorden og topp solforhold. Det er rike muligheter for friluftsliv i umiddelbar nærhet sommer som vinter. Brandbukampen ligger kun 1,5 km unna området og det går merkede skiløyper rett forbi feltet. Det er dessuten oppkjørt lysløype i tilknytning til idrettslagets skihytte på Bleiken. Se forøvrig www.bleiken.net

Adkomst

Fra Brandbu følger man Eggelinna fra nordenden av sentrum opp til Bleiken Stasjon, ca. 5 km. Hold til høyre over jernbanelinjen og kjør svakt til høyre. Følg vegen ca. 200 meter og ta av til venstre. Tomtefeltet er nå rett i front.

Beskaffenhet

Tomteområdet er lett skrånende mot vest, har topp solforhold, flott utsikt mot Randsfjorden og fjellene. Tomtene er opparbeidet med vann, avløp og strøm inntil tomtegrensene. Tomtene er alle romslige. Størrelser fra 1300 kvm opp til 3500 kvm. Vegene på feltet vil bli private, så kjøpere av de forskjellige tomtene oppfordres til å danne et vel som vil ivareta og vedlikeholde de interne vegene. Hvordan det skal organiseres og hva som til enhver tid skal innbetales blir opp til kjøperne.

Panoramavegen4
Panoramavegen3
Panoramavegen2
Panaramavegen1