Saglunden

Saglunden

32 nye flotte leiligheter fra 43-109 kvm. på Harestua ved grensen til Nittedal. Heis, garasje og vannbåren varme.


Saglunden, byggetrinn II, er det andre boligprosjektet i det nye sentrumsområdet Sagparken, beliggende på det gamle sagbruket på Harestua.

Leilighetene vil være av forskjellig størrelse fra ca BRA. 43 til108 kvm., med gode lysflater og balkonger eller markterrasser. Prisintervall er fra 1.990.000 - 5.490.000,-. Det er sportsbod og garasjeparkering i oppvarmet parkeringskjeller.

Boligene blir bygget i et område som ligger idyllisk til som en del av nye Harestua sentrum. Et par små elver, blåbærlyng og frodig skog er det som i dag dominerer i området. Prosjektet ligger fint plassert inn mot markagrensa og togstasjonen på Harestua. Du har milevis med flotte sti- og grusveier, samt maskinpreparerte skiløyper rett utenfor døren. Om vinteren er det ca. 3 min. gange til lysløypa.

Saglunden prosjektet blir delt inn i flere salgs- og byggetrinn. Dette byggetrinnet omhandler blokk 2/3 og består av 32 selveierleiligheter med god standard og vil inneholde leiligheter fra ca. BRA. 43-108 kvm.

Leilighetene har praktiske og gode planløsninger med alt på en flate. Det er i planleggingen lagt vekt på effektive løsninger, god innvendig standard og tidsriktig arkitektur. Dersom man ønsker større stue/kjøkken areal i noen av leilighetene, er planløsningen lagt tilrette slik at ett soverom fjernes. Flere av de større leilighetene kan og tilrettelegges med et ekstra soverom (etter avtale med entreprenør).

Leilighetene blir levert nøkkelferdige, alle får adkomst både via trapper og heis. Heisen vil gå fra parkeringskjeller til alle etasjer. Alle leilighetene får balkong eller uteplass, innvendig parkeringsplass og bod. I tillegg vil det også bli opparbeidet felles utvendig parkering/gjesteparkering.

Saglunden2
Saglunden3
Saglunden6
Saglunden4
Saglunden5
Saglunden1