Stensrudhavna

Stensrudhavna

3 tomter sentralt og solrikt i Brandbu. Vann, avløp, strøm, bredbånd og veg inntil tomtegrensen.


Kort om eiendommen

Infrastrukturen er opparbeidet og tomtene er klare for å bebygges. Tomteområdet ligger flott til, vestvendt med gode sol- og utsiktsforhold. Tomtene ligger høyt og fritt. Det er kort avstand til skole, forretningssentrum og turmuligheter sommer som vinter.

I tillegg til de tre tomtene er det pr 25.09.2014 vedtatt å endre reguleringsplanen for Stensrudhavna slik at deles av friområde øst for vegen blir boligtomt. Et nytt lekeområde skal opparbeides som kompensasjon før ny tomt bebygges.

Innhold

Kjøp tomt nå og start planleggingen. Byggesaksgang tar ofte lengere tid enn forventet.

Beliggenhet

Tomteområdet ligger flott til, vestvendt med gode sol- og utsiktsforhold. Tomtene ligger høyt og fritt. Det er kort avstand til skole, forretningssentrum og turmuligheter sommer som vinter.

Adkomst

Fra Storlinna i Brandbu følger man Dalesveg mot Lygna, ca. 150 meter og tar til høyre inn på feltet. Felt 1 er det første byggetrinn mens felt 2 ligger lengere sør.

Beskaffenhet

Tomteområdet er lett kuppert, skrående mot nord-vest og har følgelig veldig gode solforhold. Det vil bli opparbeidede asfalterte hovedveger og feltet vil få gatelys. Strøm med bredbånd fra Hadeland energinett og offentlig ledningsnett ligger inntil tomtegrensen.

Kjøper er kjent med at det vil bli solgt tomter i området i fremtiden, og en kjøper må følgelig påregne byggeaktivitet på feltet.

Stensrudhavna4
Stensrudhavna3
Stensrudhavna1
Stensrudhavna2