Viggadalen

Viggadalen

Stor tomt på Jaren på i underkant av 9 mål i landlige omgivelser på østsiden av Viggadalen med flotte solforhold.


Eiendommen ligger i landlige omgivelser ca. 2 km sør/øst for Jaren sentrum og Jaren stasjon. Nærområdet kan by på et flott turterreng sommer og vinter med kort vei til både turstier, skiløyper mm. Fin og landlig utsyn mot vest og solrik beliggenhet.

Eiendommen ligger fint til mellom Jaren og Gran, uten annen bebyggelse helt innpå. På Jaren finner du kommunens rådhus og et legesenter. Jaren senter har matbutikk med god åpningstid. Jaren togstasjon har gode forbindelse for pendlere til Oslo og Gjøvik.

Gran handelssenter ligger ca. 4 km sør for eiendommen og er et større handelsområde med flere kjøpesentre og et godt utvalg av butikker. Det finnes flere barnehager i nærområdet. Området tilhører Jaren barneskole og Gran ungdomsskole. Hadeland Videregående skole ligger i Gran sentrum.

Reisetid med bil til Oslo er ca. 1 time. Kjøretid til Gardermoen er ca. 45 min.

Eiendommen er romslig og rett i underkant av 9 mål. Arealet er forholdsvis flatt og deler av tomten skråner noe mot vest. Tomten har etablert adkomstvei (gruslagt) fra gutua og et flatt areal hvor eier opplyser om at det er foretatt masseutskiftninger. Tomten fremstår ellers som en naturtomt og har tidligere vært i bruk til hestehold. Rester av tidligere hesteinnhegning er fortsatt på eiendommen.

Det står oppført tre bygg på tomten. En verkstedhall/lagerbygning, en tømmerløe og et skur. Det er uvisst hvorvidt disse er søkt om eller godkjent i kommunen.

Viggadalen 4
Viggadalen 3
Viggadalen 2
Viggadalen 1